Najnovije Vesti

 1. EXPERIMENTAL FEST ZA DAN MLADIH

  Međunarodni dan mladih, obeležen je u Gračanici zahvaljujući aktivnostima NVO “Mlada aktivna Gračanica”. Prvi “Experimental fest” održan je uz podršku Doma kulture Gračanica.

 2. LOKALNA INICIJATIVA-LINK

  Problemi mladih, potencijalno rešenje istih, ali i sprečavanje odlaska iz svog rodnog kraja, teme su interesovanja predstavnika organizacije “Local Initiative LINK” koja je od juna prošle godine aktivna na severu Kosova.

 3. TAKMIČENJE U RIBOLOVU

  Ljubitelji prirode, ribolova i druženja, proveli su divan vikend na Gračaničkom jezeru, uživali su u svom hobiju, ali i dobro se zabavili. Predstavnici organizacije “Mlada sportska Gračanica” su i ove godine, u saradnji sa Udruženjem sportskih ribolovaca „KRAPI“ iz Prištine, organizovali takmičenje u ribolovu.

 4. MLADA GLUMAČKA NADA MILICA MAKSIMOVIĆ

  Mnogim devojčicama još od prvih reči ili prvih koraka, želja je da postanu pevačice, glumice, balerine ili da se u životu bave nekim od sličnih javnih zanimanja. Kasnije kod većine takve želje izblede i vremenom nestanu, nekad zbog stida, a nekad zbog afiniteta ka nekim drugim zanimanjima. Samo kod onih najupornijih, odnosno kod onih koji istinski vole takve profesija, želja opstane i sa odrastanjem.

 5. LETO NA BAZENIMA I JEZERIMA

  Sezona godišnjih odmora je u punom jeku, mnogi su jedva dočekali svoje slobodne dane kako bi, sa sebi dragim ljudima, nekud otputovali, prošetali, odmorili. Gužve ne jenjavaju u mnogim većim mestima, međutim, turista ima i u selima.

Me Shume