Najnovije Vesti

 1. OŠ “VUK KARADŽIĆ” PROSLAVILA VEK POSTOJANJA.MAGAZIN FOR YOU ODLIKOVAN PLAKETOM ZAHVALNOSTI!

  Svečanom akademijom OŠ “Vuk Karadžic” iz Sočanice obeležila je juče  100-godišnjicu svog postojanja. Centralna proslava održana je u Domu kulture u Sočanici gde su pored đaka, roditelja i nastavnog osoblja, prisustvovale i mnogobrojne zvanice, a zaslužnim institucijama i pojedincima su uručene plakete i zahvalnice. Zbog dugogodišnje uspešne saradnje koju imamo sa ovom školom, Magazin For You je specijalni dobitnik Plakete zahvalnosti!

 2. Izložba slika sa "Likovne kolonije" u Uroševcu

  U Galeriji umetnosti u Uroševcu održana je završna izložba radova nastalih letos, tokom multietničke „Likovne kolonije“, u okviru „Nedelje KFOR-a“.

 3. DAN JEDNAKOSTI ŽENA U BONDSTEEL-U

  U američkoj vojnoj bazi Bondsteel, u subotu .25.avgusta obeležen je Dan jednakosti žena.

  Tim povodom četiri panelistkinje su svojim životnim pričama istakle značaj rodne jednakosti.

 4. VULKAN FEST: ERUPCIJA MUZIKE ZA VIKEND!

  Dvodnevni muzički festival "Vulkan Music Fest", održaće se 30. juna i 1. jula, na gradskom stadionu u Žitkovcu. Najzvučnije ime festivala biće nemački tehno izvođač Alexander Kowalski, a pored njega nastupiće i Sugar Lobby, "Trips & Tics", Marko Milosavljević, Tarik Alić, "Ritam Nereda", "357" i mnogi drugi.

 5. UMETNOŠĆU IZ RECIKLAŽE- DO BOLJIH ODNOSA MEĐU MLADIMA MITROVICE

  Ukoliko želite da živite u okruženju bez otpada, a istovremeno ste zainteresovani za umetnost i imate zanimljive ideje da vaša sredina bude čistija probajte- Umetnost iz reciklaže! Grupa mladih entuzijasta iz južne i severne Mitrovice, uzrasta od 12 do 24 godine, ima želju da ohrabri svoje vršnjake da stvaraju umetnička dela od recikliranog materijala. Oni su uz podršku OSCE-a i opština severne i južne Mitrovice organizovali nagradnu izložbu, gde zajednički predstavljaju umetnička dela, napravljena od recikliranog materijala.

Me Shume