Najnovije Vesti

 1. EMA MIODRAGOVIĆ – SOLISTIČKI KONCERT U GALERIJI AKVARIJUS

  Studentkinja druge godine Fakulteta umetnosti u Severnoj Mitrovici, Ema Miodragović, održala prvi solistički koncert. Ova mlada umetnica je pred publikom u galeriji Akvarijus zablistala u punom sjaju.

 2. BUDUĆA MUZIČKA ZVEZDA – JOVAN POPOVIĆ

  Muzika je deo svakodnevnice. Muzika spaja. Muzika jednako zvuči na svim jezicima. Dan je puno lepši ako počne i završi se muzikom. Ovako misli i Jovan Popović iz Gračanice, mlada muzička nada, buduća muzička zvezda.

 3. VRELI DANI SU PRIJATNIJI U PRIRODI

  Letnji raspust uveliko traje i vreme je za odmor. Kada se kaže odmor uglavnom se misli na odlazak na more. Naravno, svi se slažemo da je na moru provod najsadržajniji, najbolji i najzabavniji. Sa mora uvek nosimo najlepše utiske i čuvamo uspomene.

 4. PLANINARENJE – SPAS OD SVAKODNEVICE

  Lepom vremenu i sunčanim danima najviše se raduju oni koji uživaju u šetnji prirodom i lepotama koje ona pruža. Međutim, za prave ljubitelje planinarenja uopšte nije bitno koje je godišnje doba aktuelno, kao ni to kakvo je vreme, jer u svakakvim uslovima mogu pronaći ono što će im upotpuniti užitak.

 5. MUAY THAI I BORILAČKE VEŠTINE KAO NAČIN ŽIVOTA

  Dušan Perić se borilačkim veštinama bavi od najranijeg detinjstva, a muay thai-em i kick boksom intenzivnije u poslednje tri i po godine. Glavni motiv zbog kojeg trenira je zdravlje, zdrav duh, jako telo. Smatra da čovek koji je potpuno zdrav, može da se nosi sa svim onim što život postavi pred njim.

Me Shume