Najnovije Vesti

 1. S.MITROVICA: SVETSKI DAN IZAZOVA!

  Kao i svih prethodnih godina "Dan izazova" održao se i ove, poslednje srede u maju. 

 2. MOMENTI SA PROSLAVE 15-OG ROÐENDANA MAGAZINA ”FOR YOU”

  Redakcija Magazina “FOR YOU” se najsrdačnije zahvaljuje svima koji su učestvovali na našoj rođendanskoj proslavi. Istovremeno Vam svima ubuduće želimo puno zdravlja i uspeha i poručujemo Vam da uvek možete računati na nas. Ujedno Vas i pozivamo da pogledate album sa proslave i preuzmete vaše fotografije.

 3. FK RUDAR: PRVI ŽENSKI FUDBALSKI KLUB!

  Nedavno je u severnom delu Mitrovice otpočeo sa radom ženski fudbalski klub “Rudar”. Tako je pored duge tradicije u radu sa mladim fudbalerima, FK "Rudar" iz Mitrovice, iako pomalo neuobičajeno za ove prostore, otpočeo rad i sa mladim fudbalerkama. Iz kluba poručuju da devojkama nije potrebno igračko iskustvo, kao i da su im prioritet devojčice koje nisu trenirale fudbal, a koje žele da budu deo jedne nove, pre svega zdrave sportske priče.

 4. STEFANA NIKOLČEVIĆ: RASKOŠAN TALENAT I NEISCRPNA ENERGIJA!

  Stefana Nikolčević ima samo 12 godina, a već je na putu da postane prava muzička zvezda koja oduševljava svakim svojim pojavljivanjem i nastupom na televiziji. Dolazi iz Štrpca i učenica je šestog razreda OŠ “Staja Marković” u ovom mestu. Stefana Nikolčević je široj javnosti postala poznata nakon učešća u “Pinkovim zvezdicama”, gde je zablistala svojim fenomenalnim nastupima.

 5. DONACIJA SLOVENAČKOG KFOR-A MALIŠANIMA U GORNJOJ SOČANICI

  Školske torbe, kabanice, kape, rukavice, lopte,duksevi, pribori za crtanje i pisanje, deo su pomoći koju su danas podelili pripadnici LMT jedinice slovenačkog KFOR-a deci u OŠ ”Vuk Karadžić” u Gornjoj Sočanici.

Me Shume