Najnovije Vesti

 1. VULKAN FEST: ERUPCIJA MUZIKE ZA VIKEND!

  Dvodnevni muzički festival "Vulkan Music Fest", održaće se 30. juna i 1. jula, na gradskom stadionu u Žitkovcu. Najzvučnije ime festivala biće nemački tehno izvođač Alexander Kowalski, a pored njega nastupiće i Sugar Lobby, "Trips & Tics", Marko Milosavljević, Tarik Alić, "Ritam Nereda", "357" i mnogi drugi.

 2. UMETNOŠĆU IZ RECIKLAŽE- DO BOLJIH ODNOSA MEĐU MLADIMA MITROVICE

  Ukoliko želite da živite u okruženju bez otpada, a istovremeno ste zainteresovani za umetnost i imate zanimljive ideje da vaša sredina bude čistija probajte- Umetnost iz reciklaže! Grupa mladih entuzijasta iz južne i severne Mitrovice, uzrasta od 12 do 24 godine, ima želju da ohrabri svoje vršnjake da stvaraju umetnička dela od recikliranog materijala. Oni su uz podršku OSCE-a i opština severne i južne Mitrovice organizovali nagradnu izložbu, gde zajednički predstavljaju umetnička dela, napravljena od recikliranog materijala.

 3. KFOR DONIRAO SPORTSKU OPREMU FK „MOŠA“ IZ SELA BANJE

  Združeni regionalni odred – Centar (JRD-C), CIMIK i LMT donirali su sportsku opremu, dresove i lopte fudbalskom klubu „Moša“ iz sela Banje, u opštini Srbica.

 4. NOVA PRIJATELJSTVA U BONDSTEEL-u

  U subotu, 16. juna 2018. godine, vojni kamp "Bondsteel" u opštini Uroševac otvorio je vrata  nekim  posebnim  gostima. Kamp je posetilo 35 tinejdžera, njih 15 iz srpske zajednice  iz sela Šilova u Gnjilanu i 20-oro  iz Albanije, odnosno iz Kuksa.

 5. S.MITROVICA: SVETSKI DAN IZAZOVA!

  Kao i svih prethodnih godina "Dan izazova" održao se i ove, poslednje srede u maju. 

Me Shume