Najnovije Vesti

 1. OTVORENO TELEFONSKO SAVETOVALIŠTE ZA DECU I MLADE U MITROVICI

  Svako dete ima pravo na zdravo i sigurno detinjstvo, odrastanje u adekvatnim uslovima sa potrebnom pažnjom i negom.U cilju zaštite, edukacije i savetovanja dece, mladih i roditelja, otvoreno je Telefonsko savetovalište na Medicinskom fakultetu u Mitrovici.

 2. MUZIČKA ŠKOLA “STEVAN HRISTIĆ”: 38 USPEŠNIH GODINA

  38 uspešnih godina postojanja i rada muzičke škole “Stevan Hristić” obeleženo je prigodnim koncertom učenika. Dela najpoznatijih kompozitora predstavili su najbolji mladi solisti, ali i horovi, čije su glasove pratili zvuci instrumenata.

 3. MILJANA SLAVIĆ: SEBE VIDIM NA VELIKOJ SCENI

  “Obožavam da pevam”, odlučna je Miljana, uverena da će uspeti da ostvari karijeru o kojoj mašta. Miljana Slavić, učenica sedmog razreda OŠ “Vuk Karadžić” u Lepini ističe da se ljubav prema muzici javila već u njenoj šestoj godini, ali je tada bila stidljiva devojčica i nije želela da pred bilo kim pusti glas.

 4. ODVOJITE SE OD RAČUNARA – TRENIRAJTE SA NAMA

  Velika popularnost društvenih mreža i laka dostupnost internetu je učinila da se veliki broj dece zatvori u svom virtualnom svetu, izolovanom od društva. Međutim, ima i one dece koja lepotu života vide u drugim stvarima, sportu na primer.

 5. FUNKY POP PROJECT U KRIM KLUBU – MITROVICA

  Mitrovica kao studentski grad i mesto sa puno mladog sveta, okupljenih sa različitih strana, iz svih delova regiona, predstavlja asocijaciju za grad sa dobrim provodom, ponudom i neverovatnom pozitivnom energijom. Krim Klub organizovao je još jedan u nizu događaja koji opravdava očekivanja ljudi koji vole noćni život i dobru zabavu.

Me Shume