< Prev 1 2 3 4 532 33 34 Next >

MUZIČKI DOGAĐAJI U MITROVAČKOM DRUŠTVENOM KLUBU


Vikend za nama obeležio je dvodnevni muzički događaj u Mitrovačkom društvenom klubu(MSC) /Aktiv Art centar.

Cela vest...


EDUKATIVNE POSETE ULPIJANI I MANASTIRU GRAČANICA


U okviru jednodnevnih edukativnih poseta arheološkom nalazištu Ulpijana i manastiru Gračanica, više od 600 učenika osnovnih i srednjih škola iz opštine Gračanica imalo je priliku da se detaljno informiše o istorijskim činjenicama u opštini u kojoj žive.

Cela vest...


"ZA RADOST SVAKOG DETETA"


Dečja mašta može svašta, rečenica je koju često čujemo u svakodnevnom govoru, ali kako tu maštu probuditi, na koji način uticati na razvoj inteligencije kod dece u najranijim godinama, kako ih inspirisati da svoju maštu i kreativnost pokažu na delu? Saslušajte ih, dajte im priliku, vaša će vas deca prijatno iznenaditi, od njih ćete mnogo naučiti.

Cela vest...


SEDAM NOVIH KLAVIRA ZA MUZIČKU ŠKOLU U STANIŠORU


“Čovek se ne hrani samo hlebom, već i kulturom”, ključna je poruka Arnoa Gujona, francuskog humanitarca koji je lično uručio sedam novih klavira predstavnicima muzičke škole “Stevan Hristić” u Stanišoru, za koga su učenici i profesori, u znak zahvalnosti, priredili dirljiv koncert klasične i tradicionalne muzike što ga je oduševilo.

Cela vest...


VELIKI UMETNICI U RADIONICI „MALI ATELJE“


U galeriji „Akvarijus“ u Mitrovici održana je godišnja izložba polaznika edukativno-umetničke radionice pod nazivom „Mali atelje“.

Cela vest...


MODERNIZACIJA NASTAVE U O.Š. ”BRANKO RADIČEVIĆ“


U Osnovnoj školi „Branko Radičević“ u severnoj Mitrovici svečano je otvoren kabinet za informatiku sa najsavremenijom opremom.

Cela vest...


“United through Music”


27-og septembra, 2017.,komandant KFOR-a, general-major Đovani Fungo sreo se u prostorijama Radio KFOR-a sa predstavnicima muzičkih škola “ Prenk Jakova” iz Prištine i “ Stevan Mokranjac” iz Gračanice. Ovaj susret usledio je nakon uspešne organizacije zajedničkog dobrotvornog koncerta pod nazivom “Ujedinjeni kroz muziku/ “United through Music”, a koji je održan u julu mesecu ove godine.

Cela vest...


JESEN U MOM KRAJU


Učenici osnovnih škola sa teritorije opštine Gračanica stvarali su umetnička dela na temu “Jesen u mom kraju”, izložba njihovih radova održana je u Domu kulture u Gračanici.

Cela vest...


MUZIČKI SPEKTAKL U GRAČANICI


Neprikosnovenim rok hitovima ’80-tih poput “Ti i ja”, “Dolazim za pet minuta”, “Najjači samo ostaju”, “Ti samo budi dovoljno daleko”… poznati roker Đorđe David zagrejao je gračaničku publiku i priredio nezaboravnu atmosferu. Nakon roka, usledili su hitovi sve popularnije folk muzike i popularni Peđa Medenica. Razigrana publika svaku je numeru ispratila ovacijama i gromoglasnim aplauzima.

Cela vest...


„MLADI SE PITAJU“


Omladinsko edukativni klub Sinergija iz Mitrovice organizovao je akciju „Mladi se pitaju“ ispred svojih kancelarija u tom gradu. Ideja akcije je bila da se ispitaju stavovi omladine, saznaju želje i proveri zainteresovanost mladih za učestvovanje u unapređenju društva.

Cela vest...


< Prev 1 2 3 4 532 33 34 Next >