< Prev 1 2 332 33 34 Next >

STEFANA NIKOLČEVIĆ: RASKOŠAN TALENAT I NEISCRPNA ENERGIJA!


Stefana Nikolčević ima samo 12 godina, a već je na putu da postane prava muzička zvezda koja oduševljava svakim svojim pojavljivanjem i nastupom na televiziji. Dolazi iz Štrpca i učenica je šestog razreda OŠ “Staja Marković” u ovom mestu. Stefana Nikolčević je široj javnosti postala poznata nakon učešća u “Pinkovim zvezdicama”, gde je zablistala svojim fenomenalnim nastupima.

Cela vest...


DONACIJA SLOVENAČKOG KFOR-A MALIŠANIMA U GORNJOJ SOČANICI


Školske torbe, kabanice, kape, rukavice, lopte,duksevi, pribori za crtanje i pisanje, deo su pomoći koju su danas podelili pripadnici LMT jedinice slovenačkog KFOR-a deci u OŠ ”Vuk Karadžić” u Gornjoj Sočanici.

Cela vest...


GENERAL-MAJOR SALVATORE CUOCI ”AVANTURISTA, SUPRUG, TATA I VOJNIK”


Ukoliko imate priliku da upoznate vojnog generala ne možete izbeći osećaj krajnjeg divljenja. Naposletku, čin koji ovi ljudi imaju jasno je obeležje njihovog rada i dostignuća. Stoga je lako zaboraviti činjenicu da su generali pre svega ljudska bića koja imaju svoje porodice i osećanja. Magazin For You je imao veliko zadovoljstvo i privilegiju da se sretne sa komandantom KFOR-a, general-majorom Salvatore CUOCI-jem i razgovara sa njim. Ukoliko želite da saznate kakvo mu je bilo detinjstvo, ali i da upoznate neke njegove lične afinitete, pozivamo vas da pročitate ovaj intervju.

Cela vest...


GODIŠNJI KONCERT KUD-A „KOSOVSKI BOŽUR“


Kulturno umetničko društvo „Kosovski Božur“ iz Mitrovice organizovalo je svoj Godišnji koncert u sali Mitrovačkog dvora koja je bila mala da primi mnogobrojnu publiku koja je došla da ih podrži.

Cela vest...


MANIFESTACIJA „DANI SKLONIŠTA“ OBELEŽENA U MITROVICI


Manifestacijom „Dani Skloništa“ Kulturno Sklonište Bes(i)Misao obeležilo je dve godine svog rada i postojanja.

Cela vest...


MLADI ZA MLAĐE - AKCIJA PRIKUPLJANJA SLATKIŠA ZA NOVOGODIŠNJE PAKETIĆE


Novogodišnja euforija je uveliko počela da se širi, svetličavih, raznobojnih ukrasa je sve više, a kostimi Deda Mraza se sve češće sreću. 2017. godina je počela sa svojim odbrojavanjem.

Cela vest...


OTVORENO TELEFONSKO SAVETOVALIŠTE ZA DECU I MLADE U MITROVICI


Svako dete ima pravo na zdravo i sigurno detinjstvo, odrastanje u adekvatnim uslovima sa potrebnom pažnjom i negom.U cilju zaštite, edukacije i savetovanja dece, mladih i roditelja, otvoreno je Telefonsko savetovalište na Medicinskom fakultetu u Mitrovici.

Cela vest...


MUZIČKA ŠKOLA “STEVAN HRISTIĆ”: 38 USPEŠNIH GODINA


38 uspešnih godina postojanja i rada muzičke škole “Stevan Hristić” obeleženo je prigodnim koncertom učenika. Dela najpoznatijih kompozitora predstavili su najbolji mladi solisti, ali i horovi, čije su glasove pratili zvuci instrumenata.

Cela vest...


MILJANA SLAVIĆ: SEBE VIDIM NA VELIKOJ SCENI


“Obožavam da pevam”, odlučna je Miljana, uverena da će uspeti da ostvari karijeru o kojoj mašta. Miljana Slavić, učenica sedmog razreda OŠ “Vuk Karadžić” u Lepini ističe da se ljubav prema muzici javila već u njenoj šestoj godini, ali je tada bila stidljiva devojčica i nije želela da pred bilo kim pusti glas.

Cela vest...


ODVOJITE SE OD RAČUNARA – TRENIRAJTE SA NAMA


Velika popularnost društvenih mreža i laka dostupnost internetu je učinila da se veliki broj dece zatvori u svom virtualnom svetu, izolovanom od društva. Međutim, ima i one dece koja lepotu života vide u drugim stvarima, sportu na primer.

Cela vest...


< Prev 1 2 332 33 34 Next >