VULKAN FEST: ERUPCIJA MUZIKE ZA VIKEND!

28.06.18 13:09


Dvodnevni muzički festival "Vulkan Music Fest", održaće se 30. juna i 1. jula, na gradskom stadionu u Žitkovcu. Najzvučnije ime festivala biće nemački tehno izvođač Alexander Kowalski, a pored njega nastupiće i Sugar Lobby, "Trips & Tics", Marko Milosavljević, Tarik Alić, "Ritam Nereda", "357" i mnogi drugi.

Marko Rakić u ime organizatora Festivala,nevladine organizacije "Local Initiative LINK “ ističe da im je cilj da od Festivala naprave brend i nešto po čemu će region biti poznat.

On je za Magazin For You naglasio da je Festival deo projekta pod nazivom “Kulturna erupcija”,  koji implementira organizacija Local Initiative LINK,  a u kojem su ujedinili neke događaje koje su organizovale različite grupe mladih, u cilju podizanja kvaliteta i kapaciteta kulturnih dešavanja.

“Festival je otvoren za sve i poziv važi za sve, u prilog tome govori da smo pozvali jednog od najpoznatijih izvođača iz Prištine Dj Altina. Naša poruka svima glasi- Ako ste raspoloženi za dobar provod i druženje, uvek ste dobrodošli!”, rekao nam je Marko.

Ovogodišnji "Vulkan Music Fest" je osmišljen tako da prve večeri okupi ljubitelje elektronskog zvuka, dok je drugo veče rezervisano za one kojima je draži rok zvuk.

Prvog dana Festivala, 30. juna od 21:00h nastupiće nemački tehno producent Alexander Kowalski, izvođač koji je nastupao na mnogim prestižnim evropskim i svetskim muzičkim festivalima. On je ujedno i glavna zvezda ovogodišnjeg "Vulkan Festa".
Pored njega prvo veče obeležiće i nastupi sledećih izvođača - Sugar Lobby, "Trips & Tics", Marko Milosavljević, Tarik Alić, Altin.

Drugo veče, sa početkom od 20:00h, ljubitelji pop-rok zvuka, moći će da uživaju u nastupima sledećih izvođača - ’"Ritam Nereda", ’"357", "Hosenfefer + Psycho-Sonic Boris", "Omnibusi" i "Škart".

VULKAN