FUNKY POP PROJECT U KRIM KLUBU – MITROVICA

27.11.17 14:08


Mitrovica kao studentski grad i mesto sa puno mladog sveta, okupljenih sa različitih strana, iz svih delova regiona, predstavlja asocijaciju za grad sa dobrim provodom, ponudom i neverovatnom pozitivnom energijom. Krim Klub organizovao je još jedan u nizu događaja koji opravdava očekivanja ljudi koji vole noćni život i dobru zabavu.

Funky Pop Project je pre nekoliko dana okupio veliki broj mladih koji su imali priliku da uživaju uz živu svirku i poznate hitove Zemlje Gruva, Sevdah Baby, Negativa, Jessie J, Rihanna-e , Christina Aguilera i mnogih drugih izvođača pop muzike. Krim je okupio mlade ljude različitih muzičkih opredeljenja, ali sa istim raspoloženjem i željom za dobrim provodom. Ulaz je bio slobodan, a žurka je startovala u 21:30h i trajala je do iza ponoći. Utisci su pozitivni, a Krim je još jednom opravdao svoju ulogu omiljenog Kluba u Mitrovici.

Pored pop muzike, u Krimu se često mogu čuti i ostali muzički pravci, posebno Elektronika, a novo okupljanje zakazano je narednog vikenda. Krim Klub vas očekuje!!!

KRIM