PROMOVISAN SPOT STEFANE NIKOLČEVIĆ

17.11.17 10:07


Stefana Nikolčević, pobednica drugog serijala “Moja prva šansa“ snimila je spot za pobedničku pesmu “Pozovi”. Spot je premijerno prikazan u emisiji “Popodne” na TV RTK2.

Stefana od kad za sebe zna mašta o sceni i sa samo devet godina ostvarIla je svoje želje. “Zavolela sam muziku zahvaljujući svojoj tetki Jeleni, koja je sa svojim bendom vežbala, a čije sam probe sa velikom pažnjom posmatrala”, počinje svoju priču ova mlada muzička zvezda. Imala je devet godina kada se prijavila na audiciju za muzičko takmičenje “Moja prva šansa” RTK2, a pobeda na tom takmičenju otvara joj vrata ka daljem uspehu.

“Iskreno, očekivala sam da ću se naći u finalu, ali ne i da ću osvojiti glavnu nagradu tj. pesmu. To takmičenje mi je jako važno jer je tu, zapravo, sve počelo”, kaže Stefana.

“Nakon pobede, snimila sam pesmu “Pozovi”, kompozitora Dušana Popovića. Ujedno, pohađam i njegovu školu pevanja u Mitrovici “Sve moje zvezde”. Spot za moju prvu pesmu snimila je produkcija Ninamedia iz Novog Sada. Tamo smo snimali spot. Bilo je to nezaboravno iskustvo za mene.

U spotu je glumio moj drug Jovan Bogdanović koji je pobedio u takmičenju -Ja imam talenat-”, dodaje ona. Stefana je spot premijerno pogledala u emisiji na televiziji RTK2, uzbuđenje, ali i radost, nije mogla da sakrije. “Već dugo sam pred kamerama tako da nisam imala tremu, ali sam bila jako nestrpljiva da i ja premijerno pogledam svoj spot. Nakon mog gostovanja, dobila sam mnogo poruka i pohvala”, ponosna je ona. Uporna je i od svojih snova neće odustati, njeni planovi za budućnost su već sada veliki.

“Iako sam još mala, verujem da ću biti velika zvezda. Puno radim na sebi. Pored pevanja, četiri godine treniram karate i do sada sam osvojila preko trideset medalja, ali igram i šah, idem na folklor i pevam u crkvenom horu”, ističe ova mlada muzička zvezda.

Stefana Nikolčević je široj javnosti postala poznata nakon učešća u “Pinkovim zvezdicama”. A svojim glasom i pozitivnom energijom ne prestaje da oduševljava sve oko sebe.

STEFANA