MUZIČKI SPEKTAKL U GRAČANICI

25.09.17 07:06


Neprikosnovenim rok hitovima ’80-tih poput “Ti i ja”, “Dolazim za pet minuta”, “Najjači samo ostaju”, “Ti samo budi dovoljno daleko”… poznati roker Đorđe David zagrejao je gračaničku publiku i priredio nezaboravnu atmosferu. Nakon roka, usledili su hitovi sve popularnije folk muzike i popularni Peđa Medenica. Razigrana publika svaku je numeru ispratila ovacijama i gromoglasnim aplauzima.

Koncertu u centru Gračanice prisustvovalo je više hiljada ljudi, koje je fenomenalna atmosfera održala do kasno u noć.

Đorđe David je gračaničkoj publici pevao pre više od 20 godina, kada je nastupao sa tada jednim od popularnijih rok bendova "Generacija 5". Spektakl koji je na bini napravio potvrdio je iskrenost njegovih reči "Drago mi je da sam tu, da sam u Gračanici i što vidim mnogo mladih ljudi".

On je još i dodao da će o ovom koncertu naveliko pričati na svim radio i TV stanicama, da odlazi prepun pozitivnih utisaka.

S druge strane Peđa Medenica je u ovom kraju čest gost. Nekadašnji Prištevac ne skriva emocije kada govori o nastupima na Kosovu.

"Ja u stvari odavde nikada nisam otišao, samo sam se fizički odvojio, a nastup u Gračanici doživljavam kao nastup pred svojima", rekao je Medenica.

Ovaj muzički spektakl održan je u okviru programa obeležavanja Dana opštine Gračanica.

DJORDJE DAVID