< Prev 1 2 332 33 34 Next >

Muzika iz celog sveta


Ko voli da sluša radio, taj će ljubiti ovu Internet stranicu. Reč je o Internet stranici www.intenet-radio.com.
Ovde se može naći sve šta srce muzičara poželi. Od kantri muzike do klasike, od bluza do bolivud muzike, ali zainteresovani slušalac može ovde naći i pravce muzike kao što je dram i bas, džangl ili i grčku muziku

Cela vest...


Najbolji policijski detektivi


Policijske snage na Kosovu su odgovorne za održavanje reda i zakona u svim opštinama. Oni pri tome vode računa da se zabranjena roba kao što je oružje ili droga ne prokrijumčare u zemlju. U slučaju da kriminalci pokušaju da sakriju nešto nelegalno kao na primer kanabis u automobilu i prokrijumčare ga na Kosovo tada počinje zaista važan posao policije: koji od mnogih automobila koji su prešli granicu oni traže? 

Cela vest...


Brz Internet za svakoga


Stvari napreduju na Kosovu: telekomunikacioni provajder „Vala“ je najavio da će unaprediti svoju mrežu u bržu mobilnu telefoniju standardne 4G/LTE. Nadogradnja bi trebalo da se izvrši u tri koraka.
Kupci će u početku dobiti nadogradnju na standardni 3G sa do 42 megabita u sekundi (Mbit/s).

Cela vest...


Ti nisi proizvod!


Ovo u svom predstavljanju obećavaju pokretači nove socijalne mrežeEllo. Šta je to, neki novi Facebook? U ovom trenutku će sigurno neki od vas sebi postaviti ovo pitanje. Ruku na srce! Ko od vas nikada nije razmišljao o tome da li je pametno  dati sve svoje privatne informacije kompaniji kao što je Facebook, kako bi ona na taj način mogla zaraditi novac?

Cela vest...


Istorija ne može biti zanimljivija


Istorija ne može biti zanimljivija

 

Severna Amerika 1860-ih godina: vreme okrutnog sukoba; era Američkog građanskog rata. Sever i jug odvijaju nemilosrdne bitke. Pristalice ropstva u južnim državama se bore protiv protivni~kih država na severu. Krajem 1864. godine građanski rat se nalazio pred završetak.

Cela vest...


Band Aid 30 – Povratak legende


Bob Geldof je ponovo u akciji: Ser Bob Geldof, osnivač čuvene „Band Aid“ humanitarne akcije, u novembru je najavio oživljavanje ovog čuvenog događaja. Epidemija ebole u zapadnoj Africi podstakla je irskog umetnika da ponovo pozove međunarodne zvezde u svoj muzički studio kako bi zajedno pomogli kroz muziku. Snimljeni Band Aid 30 singl treba da izađe do kraja godine.

Cela vest...


< Prev 1 2 332 33 34 Next >