< Prev 1 2 329 30 31 32 33 34 Next >

ŠKOLA ZA MUZIČKO USAVRŠAVANJE U MITROVICI


Mnogo je talentovanih pevača na Kosovu ali im nedostaje muzičko obrazovanje, sada su dobili priliku da unaprede svoj talenat. Škola za muzičko usavršavanje, “Sve Moje Zvezde” osnovana je februara ove godine, sa ciljem da polaznicima, pored razvoja vokalnih sposobnosti, pruži i elementarnu muzičku edukaciju.

 

Cela vest...


RADOVAN ANTIĆ PRIPREMA PRVU SAMOSTALNU IZLOŽBU


Crtanje mu je na početku bilo hobi, ali je odlučio da svoj talenat razvije i unapredi rad. Sada je učesnik likovnih kolonija i zarađuje od svojih dela.

 

 

Cela vest...


"Revizor" u Gračanici


U Domu kulture u Gračanici premijerno je odigrana predstava Revizor. Ekipa Narodnog pozorišta se potrudila da za publiku pripremi nešto novo i drugačije. 

 

Cela vest...


Valentine's Day


Ljubav koja počiva na plemenitim motivima, traje večno i čini nas lepim i u stvarnosti.

 

Cela vest...


TROLOVI STIŽU U SVETSKE BIOSKOPE…


Popularni trolovi bili su hit devedesetih, a sada studio "DreamWorks" priprema crtani film u kom su oni glavni likovi! Glasove pozajmljuju Džastin Timberlejk, Gven Stefani, Ana Kendrik, Kunal Najar, Rasel Brend i drugi. 

 

 

Cela vest...


LEO, DRŽIMO TI PALČEVE!


Leonardo di Kaprio osvojio je nagradu za najboljeg glumca za film "Povratnik" na svečanoj ceremoniji dodele nagrada udruženja glumaca. "Večiti gubitnik Oskara" je na sinoćnjoj dodeli "pobedio" Majkla Fasbendera, Edija Redmejna, Džonija Depa i Brajana Krenstona koji su bili nominovani u istoj kategoriji.

Cela vest...


GALAKSIJA, DOMAĆI RAČUNAR KOJI MORATE UPOZNATI


Jedan od neobičnijih proizvoda nekadašnje Juge bio je ovaj "sklopi ga sam" PC, koji je za svoje vreme bio moćan i moderan računar. 

Cela vest...


ZA EUROSPORT JE NOVAK NAJBOLJI U 2015. GODINI!


U oštroj konkurenciji vrhunskih sportista, Novak je imao snažnu podršku i osvojio neverovatnih 28,6 odsto od ukupno 300.000 glasova.

Cela vest...


NAPRAVLJEN TELEFON KOJI MOŽETE DA OPERETE VODOM I SAPUNOM KADA SE ZAPRLJA


Ovaj telefon napravila je kompanija Kyocera Telecom i koštaće oko Naučnici iz Japana napravili su prvi pametni telefon koji može da se opere sapunom i vodom, s obzirom na to da su brojna istraživanja pokazala da se na ovim uređajima talože velike količine bakterija. 

Cela vest...


NAJTRAŽENIJI SVETSKI HIP HOP IZVOĐAČ WIZ KHALIFA DOLAZI NA EXIT 2016!


Američki reper dolazi u Srbiju u vrhuncu svoje popularnosti, nakon što je ove godine pokorio svetske top liste sa pesmom "See You Again" iz filma "Furious 7". 

Najveća svetska hip hop zvezda i jedno od najznačajnijih muzičkih imena današnjice Wiz Khalifa nastupiće prvi put na ovim prostorima u nedelju, 10. jula na glavnoj bini Exit festivala!

 

 

Cela vest...


< Prev 1 2 329 30 31 32 33 34 Next >