< Prev 1 2 3 428 29 30 Next >

"SPUST BEZ GRANICA”


Četrnaestu godinu za redom manifestacija “Splavarenje Ibrom - Spust Bez Granica” okupila je veliki broj ljubitelja prirode, koji su uživali u njenim čarima i druženju.

Cela vest...


EMA MIODRAGOVIĆ – SOLISTIČKI KONCERT U GALERIJI AKVARIJUS


Studentkinja druge godine Fakulteta umetnosti u Severnoj Mitrovici, Ema Miodragović, održala prvi solistički koncert. Ova mlada umetnica je pred publikom u galeriji Akvarijus zablistala u punom sjaju.

Cela vest...


BUDUĆA MUZIČKA ZVEZDA – JOVAN POPOVIĆ


Muzika je deo svakodnevnice. Muzika spaja. Muzika jednako zvuči na svim jezicima. Dan je puno lepši ako počne i završi se muzikom. Ovako misli i Jovan Popović iz Gračanice, mlada muzička nada, buduća muzička zvezda.

Cela vest...


VRELI DANI SU PRIJATNIJI U PRIRODI


Letnji raspust uveliko traje i vreme je za odmor. Kada se kaže odmor uglavnom se misli na odlazak na more. Naravno, svi se slažemo da je na moru provod najsadržajniji, najbolji i najzabavniji. Sa mora uvek nosimo najlepše utiske i čuvamo uspomene.

Cela vest...


PLANINARENJE – SPAS OD SVAKODNEVICE


Lepom vremenu i sunčanim danima najviše se raduju oni koji uživaju u šetnji prirodom i lepotama koje ona pruža. Međutim, za prave ljubitelje planinarenja uopšte nije bitno koje je godišnje doba aktuelno, kao ni to kakvo je vreme, jer u svakakvim uslovima mogu pronaći ono što će im upotpuniti užitak.

Cela vest...


MUAY THAI I BORILAČKE VEŠTINE KAO NAČIN ŽIVOTA


Dušan Perić se borilačkim veštinama bavi od najranijeg detinjstva, a muay thai-em i kick boksom intenzivnije u poslednje tri i po godine. Glavni motiv zbog kojeg trenira je zdravlje, zdrav duh, jako telo. Smatra da čovek koji je potpuno zdrav, može da se nosi sa svim onim što život postavi pred njim.

Cela vest...


„NACRTAJ MI LICE“


Ništa lepše za mališane nego kada se priredi događaj na kome mogu da iskažu svoju kreativnost, a da se istovremeno i zabave i druže i lepo provedu. Dečje igre u Lapljem Selu, u parkiću, već drugu godinu za redom im upravo to i omogućavaju. Da se igraju, da se zabave, da budu kreativni i maštoviti, da stvaraju, da crtaju, pa čak da crtaju i po licu. Dečja aktivnost, kojom se u svetu već godinama zabavljaju mališani. Ova aktivnost, pored kreativnosti i mašte, ponekad može da otkrije i umetnički talenat kod deteta.

Cela vest...


SLOBODAN STANISAVLJEVIĆ: TRENER ZA MEDALJE


Treneri su omiljeni ljudi sportista. Od njih se uči. Oni su primer za dobar i vredan rad i požrtvovanje. Oni postaju idoli mladim generacijama i najčešće imaju velikog uticaja na mlade, kako kada je u pitanju trening, tako i kada se radi o vođenju zdravog života, ljubavi prema sportu, fer odnosu prema drugima. Slobodan Stanisavljević je već godinama trener. Najpre nindžucu veština, kojima je obučavao mlade iz Donje Gušterice, Ugljara, Lapljeg Sela, Gračanice, sve one koji su trenirali u nindžucu klubu Shinobi. Sada je posvećeniji kik boksu i tajlandskom boksu ili veštini Muay Thai, s kojom upoznaje mnoge mlade ljude u klubu Shakal.

Cela vest...


SAVA ZDRAVKOVIĆ: OD NAGRADE DO NAGRADE


Postoje deca koja se jednostavno rode s talentom. Talenat ponekad otkriju kasnije ili sasvim slučajno, a onda za veoma kratko vreme postignu velike uspehe. Takav je slučaj sa mladim, dvanaestogodišnjim Savom Zdravkovićem. Pre par godina počeo je da svira harmoniku. Najpre uz pomoć i podršku svojih roditelja, zatim na časovima koje je pohađao kod muzičkih stručnjaka i najviše u Muzičkoj školi „Stevan Mokranjac“ Gračanica, gde harmoniku vežba u klasi profesora Ljubiše Kostića.

Cela vest...


IVAN MILJKOVIĆ NA TURNIRU U GUŠTERICI


Dolazak Ivana Miljkovića, proslavljenog srpskog odbojkaša obeležio je četvri odbojkaški turnir održan u Donjoj Gušterici u organizaciji odbojkaškog kluba “Vidovdan”.

Cela vest...


< Prev 1 2 3 428 29 30 Next >