< Prev 1 2 328 29 30 31 32 Next >

MOURINHO PRED OTKAZOM?


 Vlasnik Chelsea Roman Abramovich zakazao je hitan sastanak sa menadžerom Jose Mourinho-om, na kojem će razgovarati o aktuelnoj situaciji u klubu. Chelsea je, kao aktuelni šampion, izgubio devet od 16 utakmica ove sezone u Premijer ligi i trenutno se nalazi na razočaravajućoj 16. poziciji, samo jednu iznad zone ispadanja.

Cela vest...


LAWRENCE PONOVO “PALA”


Jennifer Lavrence (25) opet se spotakla i pala na crvenom tepihu: glumica je već imala nekoliko nezgoda na svečanim premijerama i dodelama pa je tako i ovaj njen pad popraćen blagonaklonim komentarima: 'Ne opet' i 'Njoj nema pomoći'.
Mlada oskarovka spotaknula se na stepenicama o dugu haljinu Ralfa Lorena koju je nosila na svečanoj premijeri filma The Hunger Games: Mockingjay - Part 2, i trebala joj je pomoć nekoliko ljudi kako bi ustala.

Cela vest...


ŽREB ZA EURO 2016


U Parizu je održan žreb za Evropsko prvenstvo u fudbalu, koje će se 2016. godine održati u Francuskoj, a doneo je jako zanimljive duele.
Naime, na Prvenstvu naredne godine, po prvi put će učestvovati 24 reprezentacije, koje su smeštene u šest grupa. Žreb je bio jako zanimljiv, a doneo je interesantne duele, među kojima prednjače oni u grupi E, gde će se susresti trenutno prvoplasirana reprezentacija sveta, Belgija, zatim Italija, Švedska i Irska.

Cela vest...


MLADI, ALI VOLE ROK


Luka, Jakša, Strahinja i Andrija osnovali su bend „Lift“ i krenuli hrabro muzičkim putem. Imaju po samo 16 godina, a već su snimili prvi singl: Bend "Lift".Luka Lisjak, koji je osnivač benda, kaže da se iz prijateljstva rodio i bend. “Mi smo generacija 1999. i 2000. Znamo se van muzike, odavno se družimo i idemo u istu školu. Počeli smo da sviramo eto tako, napravili smo bend, imali par probi i tako je počelo. Videli smo da možemo” - kaže mladi bubnjar benda „Lift“.

 

Cela vest...


KOMANDANT KFOR-A SASTAO SE SA AMBASADOROM AUSTRIJE NA KOSOVU


Komandant KFOR-a, general major Guiljelmo Luiđi Miljeta, sastao se sa novopostavljenim ambasadorom Savezne Republike Austrije na Kosovu, nj.e. Gernotom Pfandlerom u kampu “Filmski Grad” u Prištini. Glavne teme o kojima se razgovaralo tokom sastanka bile su opšta bezbednosna situacija na Kosovu i protok migranata preko Balkana.

Cela vest...


SASTANAK KOMANDANTA KFOR-a I GRADONAČELNIKA LEPOSAVIĆA


Priština, 30 Oktobar 2015. Komandant KFOR-a, general-major Giljelmo Luiđi Migljieta, sastao se danas sa gradonačelnikom Leposavića Draganom Jablanovićem.
General Migljieta i gospodin Jablanović su razgovarali o aktuelnoj situaciji na Kosovu, sa posebnim fokusom na sever Kosova.Gradonačelnik je komandantu KFOR-a izrazio svoju zahvalnost za nepristrasno i efikasno držanje KFOR-a u održavanju sigurnog i bezbednog okruženja i slobode kretanja za sve ljude. Gospodin Jablanović je istakao da je KFOR jedna od najpouzdanijih institucija na Kosovu. 

Cela vest...


MEĐUNARODNI FESTIVAL PESME ZA DECU


Po šesti put po redom, u Prištini su se okupili mladi pevači sa Kosova i šire.
Pod ritmom najlepših glasova dece u subotu 24. oktobra, na "Trgu 21" održan je Međunarodni Festival Pesme za Decu "Kids Fest Priština".

Cela vest...


Međunarodna nedelja belog štapa


Danas je u Prištini obeležena "Međunarodna nedelja belog štapa" sa promocijom štampanja zakona za borbu protiv korupcije na Brajevom pismu .
Što se tiče diskusije o obrazovanju i osvešćivanju slepih o naporima u borbi protiv korupcije u panelu su diskutovali predstavnici Udruženja slepih Kosova, Agencije za borbu protiv korupcije, Švajcarska kancelarija za saradnju na Kosovu i UNDP-a.

Cela vest...


OD PROIZVOĐAČA EKSPLOZIVA DO DONATORA NAJZNAČAJNIJE NAGRADE NA SVETU


Umesto prenošenja svog bogatstva na naslednike, on se odlučio da osnuje fondaciju. Do današnjeg dana, svake godine ta fondacija dodeljuje Nobelovu nagradu glavnim ličnostima iz sveta nauke i aktuelnih događaja.
"Veoma sam ponosna da budem prvi Paštun, prva pakistanska žena i najmlađa osoba koja prima ovu nagradu. Sigurna sam da sam prvi dobitnik Nobelove nagrade koji se i dalje svađa sa svojom mlađom braćom."

 

Cela vest...


PRAVO U CENTAR


Streličarstvo je jedan od sportova u kojem Kosovo želi da se takmiči na narednim Olimpijskim igrama. Ovaj sport od svojih sportista zahteva mnogo koncentracije, preciznosti i discipline.


Agron Mala je ponosan na svoje mlade talentovane sportiste: "Obojica gađaju neverovatno dobro", kaže on dok je istovremeno fokusiran na njihov komad sportske opreme, koji nije ni lopta, ni sportska puška. 

Cela vest...


< Prev 1 2 328 29 30 31 32 Next >