< Prev 1 2 332 33 34 Next >

MUZIČKA ŠKOLA “STEVAN HRISTIĆ”: 38 USPEŠNIH GODINA


38 uspešnih godina postojanja i rada muzičke škole “Stevan Hristić” obeleženo je prigodnim koncertom učenika. Dela najpoznatijih kompozitora predstavili su najbolji mladi solisti, ali i horovi, čije su glasove pratili zvuci instrumenata.

Cela vest...


MILJANA SLAVIĆ: SEBE VIDIM NA VELIKOJ SCENI


“Obožavam da pevam”, odlučna je Miljana, uverena da će uspeti da ostvari karijeru o kojoj mašta. Miljana Slavić, učenica sedmog razreda OŠ “Vuk Karadžić” u Lepini ističe da se ljubav prema muzici javila već u njenoj šestoj godini, ali je tada bila stidljiva devojčica i nije želela da pred bilo kim pusti glas.

Cela vest...


ODVOJITE SE OD RAČUNARA – TRENIRAJTE SA NAMA


Velika popularnost društvenih mreža i laka dostupnost internetu je učinila da se veliki broj dece zatvori u svom virtualnom svetu, izolovanom od društva. Međutim, ima i one dece koja lepotu života vide u drugim stvarima, sportu na primer.

Cela vest...


FUNKY POP PROJECT U KRIM KLUBU – MITROVICA


Mitrovica kao studentski grad i mesto sa puno mladog sveta, okupljenih sa različitih strana, iz svih delova regiona, predstavlja asocijaciju za grad sa dobrim provodom, ponudom i neverovatnom pozitivnom energijom. Krim Klub organizovao je još jedan u nizu događaja koji opravdava očekivanja ljudi koji vole noćni život i dobru zabavu.

Cela vest...


MITROVAČKA GRUPA "OMNIBUSI" ZAKORAČILA U DRUGU DECENIJU POSTOJANJA


Grupa "Omnibusi" je nastala 2007. godine spajanjem muzičara koji su se do tada bavili muzikom u različitim bendovima. Članovi benda su: Dejan Pavićević - vokal, ritam gitara, Danijel Spasojević - solo gitara, Nemanja Mišić - bas gitara, Zoran Savić – bubnjevi .

Cela vest...


“MODERNA TEHNOLOGIJA ZA BUDUĆE INOVATORE”


Savremena tehnologija poslednjih godina postala je sastavni deo života. Mnogima je dan nezamisliv bez korišćenja modernih uređaja, upravo ti uređaji i raznovrsni programi uvode novine u naše živote, utiču na naš rad, razmišljanje, učenje.

Cela vest...


MITROVICA-STUDENTSKI GRAD


Mir i tišinu koje su tokom letnjih meseci prisutne u Severnoj Mitrovici već krajem septembra zamene gužve i galame, u oktobru je grad prepun mladeži koja započinje studenski život, period koji se ne zaboravlja. U novembru, uprkos kiši i znatno nižim temperaturama, mladalački duh i vedrina osvežavaju grad.

Cela vest...


PROMOVISAN SPOT STEFANE NIKOLČEVIĆ


Stefana Nikolčević, pobednica drugog serijala “Moja prva šansa“ snimila je spot za pobedničku pesmu “Pozovi”. Spot je premijerno prikazan u emisiji “Popodne” na TV RTK2.

Cela vest...


VELIKI GODIŠNJI KONCERT KUD-A “BRANKO MEDENICA”


Tradicionalni godišnji koncert kulturno-umetničkog društva “Branko Medenica” Kosovo Polje-Ugljare ovog je puta bio od posebnog značaja za članove, istovremeno je i proslavljen jubilej povodom 70 godina postojanja i rada ovog društva.

Cela vest...


„JEDAN VIŠE NA TRENINGU-JEDAN MANJE NA ULICI“


Omladinski fudbalski klub i škola sporta DIF osnovan je marta 2017. godine i za nepunih godinu dana postojanja postigao je izvanredne rezultate. Klub trenutno broji 170 članova uzrasta od 6 do 14 godina i škola sporta decu od 4-5 godina. Sa decom rade profesori fizičkog vaspitanja i licencirani treneri od strane UEFA (b licenca). Ukupno ima 6 trenera.

Cela vest...


< Prev 1 2 332 33 34 Next >