< Prev 1 2 332 33 34 Next >

GODIŠNJI KONCERT KUD-A „KOSOVSKI BOŽUR“


Kulturno umetničko društvo „Kosovski Božur“ iz Mitrovice organizovalo je svoj Godišnji koncert u sali Mitrovačkog dvora koja je bila mala da primi mnogobrojnu publiku koja je došla da ih podrži.

Cela vest...


MANIFESTACIJA „DANI SKLONIŠTA“ OBELEŽENA U MITROVICI


Manifestacijom „Dani Skloništa“ Kulturno Sklonište Bes(i)Misao obeležilo je dve godine svog rada i postojanja.

Cela vest...


MLADI ZA MLAĐE - AKCIJA PRIKUPLJANJA SLATKIŠA ZA NOVOGODIŠNJE PAKETIĆE


Novogodišnja euforija je uveliko počela da se širi, svetličavih, raznobojnih ukrasa je sve više, a kostimi Deda Mraza se sve češće sreću. 2017. godina je počela sa svojim odbrojavanjem.

Cela vest...


OTVORENO TELEFONSKO SAVETOVALIŠTE ZA DECU I MLADE U MITROVICI


Svako dete ima pravo na zdravo i sigurno detinjstvo, odrastanje u adekvatnim uslovima sa potrebnom pažnjom i negom.U cilju zaštite, edukacije i savetovanja dece, mladih i roditelja, otvoreno je Telefonsko savetovalište na Medicinskom fakultetu u Mitrovici.

Cela vest...


MUZIČKA ŠKOLA “STEVAN HRISTIĆ”: 38 USPEŠNIH GODINA


38 uspešnih godina postojanja i rada muzičke škole “Stevan Hristić” obeleženo je prigodnim koncertom učenika. Dela najpoznatijih kompozitora predstavili su najbolji mladi solisti, ali i horovi, čije su glasove pratili zvuci instrumenata.

Cela vest...


MILJANA SLAVIĆ: SEBE VIDIM NA VELIKOJ SCENI


“Obožavam da pevam”, odlučna je Miljana, uverena da će uspeti da ostvari karijeru o kojoj mašta. Miljana Slavić, učenica sedmog razreda OŠ “Vuk Karadžić” u Lepini ističe da se ljubav prema muzici javila već u njenoj šestoj godini, ali je tada bila stidljiva devojčica i nije želela da pred bilo kim pusti glas.

Cela vest...


ODVOJITE SE OD RAČUNARA – TRENIRAJTE SA NAMA


Velika popularnost društvenih mreža i laka dostupnost internetu je učinila da se veliki broj dece zatvori u svom virtualnom svetu, izolovanom od društva. Međutim, ima i one dece koja lepotu života vide u drugim stvarima, sportu na primer.

Cela vest...


FUNKY POP PROJECT U KRIM KLUBU – MITROVICA


Mitrovica kao studentski grad i mesto sa puno mladog sveta, okupljenih sa različitih strana, iz svih delova regiona, predstavlja asocijaciju za grad sa dobrim provodom, ponudom i neverovatnom pozitivnom energijom. Krim Klub organizovao je još jedan u nizu događaja koji opravdava očekivanja ljudi koji vole noćni život i dobru zabavu.

Cela vest...


MITROVAČKA GRUPA "OMNIBUSI" ZAKORAČILA U DRUGU DECENIJU POSTOJANJA


Grupa "Omnibusi" je nastala 2007. godine spajanjem muzičara koji su se do tada bavili muzikom u različitim bendovima. Članovi benda su: Dejan Pavićević - vokal, ritam gitara, Danijel Spasojević - solo gitara, Nemanja Mišić - bas gitara, Zoran Savić – bubnjevi .

Cela vest...


“MODERNA TEHNOLOGIJA ZA BUDUĆE INOVATORE”


Savremena tehnologija poslednjih godina postala je sastavni deo života. Mnogima je dan nezamisliv bez korišćenja modernih uređaja, upravo ti uređaji i raznovrsni programi uvode novine u naše živote, utiču na naš rad, razmišljanje, učenje.

Cela vest...


< Prev 1 2 332 33 34 Next >