< Prev 1 2 332 33 34 Next >

VULKAN FEST: ERUPCIJA MUZIKE ZA VIKEND!


Dvodnevni muzički festival "Vulkan Music Fest", održaće se 30. juna i 1. jula, na gradskom stadionu u Žitkovcu. Najzvučnije ime festivala biće nemački tehno izvođač Alexander Kowalski, a pored njega nastupiće i Sugar Lobby, "Trips & Tics", Marko Milosavljević, Tarik Alić, "Ritam Nereda", "357" i mnogi drugi.

Cela vest...


UMETNOŠĆU IZ RECIKLAŽE- DO BOLJIH ODNOSA MEĐU MLADIMA MITROVICE


Ukoliko želite da živite u okruženju bez otpada, a istovremeno ste zainteresovani za umetnost i imate zanimljive ideje da vaša sredina bude čistija probajte- Umetnost iz reciklaže! Grupa mladih entuzijasta iz južne i severne Mitrovice, uzrasta od 12 do 24 godine, ima želju da ohrabri svoje vršnjake da stvaraju umetnička dela od recikliranog materijala. Oni su uz podršku OSCE-a i opština severne i južne Mitrovice organizovali nagradnu izložbu, gde zajednički predstavljaju umetnička dela, napravljena od recikliranog materijala.

Cela vest...


KFOR DONIRAO SPORTSKU OPREMU FK „MOŠA“ IZ SELA BANJE


Združeni regionalni odred – Centar (JRD-C), CIMIK i LMT donirali su sportsku opremu, dresove i lopte fudbalskom klubu „Moša“ iz sela Banje, u opštini Srbica.

Cela vest...


NOVA PRIJATELJSTVA U BONDSTEEL-u


U subotu, 16. juna 2018. godine, vojni kamp "Bondsteel" u opštini Uroševac otvorio je vrata  nekim  posebnim  gostima. Kamp je posetilo 35 tinejdžera, njih 15 iz srpske zajednice  iz sela Šilova u Gnjilanu i 20-oro  iz Albanije, odnosno iz Kuksa.

Cela vest...


S.MITROVICA: SVETSKI DAN IZAZOVA!


Kao i svih prethodnih godina "Dan izazova" održao se i ove, poslednje srede u maju. 

Cela vest...


MOMENTI SA PROSLAVE 15-OG ROÐENDANA MAGAZINA ”FOR YOU”


Redakcija Magazina “FOR YOU” se najsrdačnije zahvaljuje svima koji su učestvovali na našoj rođendanskoj proslavi. Istovremeno Vam svima ubuduće želimo puno zdravlja i uspeha i poručujemo Vam da uvek možete računati na nas. Ujedno Vas i pozivamo da pogledate album sa proslave i preuzmete vaše fotografije.

Cela vest...


FK RUDAR: PRVI ŽENSKI FUDBALSKI KLUB!


Nedavno je u severnom delu Mitrovice otpočeo sa radom ženski fudbalski klub “Rudar”. Tako je pored duge tradicije u radu sa mladim fudbalerima, FK "Rudar" iz Mitrovice, iako pomalo neuobičajeno za ove prostore, otpočeo rad i sa mladim fudbalerkama. Iz kluba poručuju da devojkama nije potrebno igračko iskustvo, kao i da su im prioritet devojčice koje nisu trenirale fudbal, a koje žele da budu deo jedne nove, pre svega zdrave sportske priče.

Cela vest...


STEFANA NIKOLČEVIĆ: RASKOŠAN TALENAT I NEISCRPNA ENERGIJA!


Stefana Nikolčević ima samo 12 godina, a već je na putu da postane prava muzička zvezda koja oduševljava svakim svojim pojavljivanjem i nastupom na televiziji. Dolazi iz Štrpca i učenica je šestog razreda OŠ “Staja Marković” u ovom mestu. Stefana Nikolčević je široj javnosti postala poznata nakon učešća u “Pinkovim zvezdicama”, gde je zablistala svojim fenomenalnim nastupima.

Cela vest...


DONACIJA SLOVENAČKOG KFOR-A MALIŠANIMA U GORNJOJ SOČANICI


Školske torbe, kabanice, kape, rukavice, lopte,duksevi, pribori za crtanje i pisanje, deo su pomoći koju su danas podelili pripadnici LMT jedinice slovenačkog KFOR-a deci u OŠ ”Vuk Karadžić” u Gornjoj Sočanici.

Cela vest...


GENERAL-MAJOR SALVATORE CUOCI ”AVANTURISTA, SUPRUG, TATA I VOJNIK”


Ukoliko imate priliku da upoznate vojnog generala ne možete izbeći osećaj krajnjeg divljenja. Naposletku, čin koji ovi ljudi imaju jasno je obeležje njihovog rada i dostignuća. Stoga je lako zaboraviti činjenicu da su generali pre svega ljudska bića koja imaju svoje porodice i osećanja. Magazin For You je imao veliko zadovoljstvo i privilegiju da se sretne sa komandantom KFOR-a, general-majorom Salvatore CUOCI-jem i razgovara sa njim. Ukoliko želite da saznate kakvo mu je bilo detinjstvo, ali i da upoznate neke njegove lične afinitete, pozivamo vas da pročitate ovaj intervju.

Cela vest...


< Prev 1 2 332 33 34 Next >