< Prev 1 2 332 33 34 Next >

OŠ “VUK KARADŽIĆ” PROSLAVILA VEK POSTOJANJA.MAGAZIN FOR YOU ODLIKOVAN PLAKETOM ZAHVALNOSTI!


Svečanom akademijom OŠ “Vuk Karadžic” iz Sočanice obeležila je juče  100-godišnjicu svog postojanja. Centralna proslava održana je u Domu kulture u Sočanici gde su pored đaka, roditelja i nastavnog osoblja, prisustvovale i mnogobrojne zvanice, a zaslužnim institucijama i pojedincima su uručene plakete i zahvalnice. Zbog dugogodišnje uspešne saradnje koju imamo sa ovom školom, Magazin For You je specijalni dobitnik Plakete zahvalnosti!

Cela vest...


Izložba slika sa "Likovne kolonije" u Uroševcu


U Galeriji umetnosti u Uroševcu održana je završna izložba radova nastalih letos, tokom multietničke „Likovne kolonije“, u okviru „Nedelje KFOR-a“.

Cela vest...


DAN JEDNAKOSTI ŽENA U BONDSTEEL-U


U američkoj vojnoj bazi Bondsteel, u subotu .25.avgusta obeležen je Dan jednakosti žena.

Tim povodom četiri panelistkinje su svojim životnim pričama istakle značaj rodne jednakosti.

Cela vest...


VULKAN FEST: ERUPCIJA MUZIKE ZA VIKEND!


Dvodnevni muzički festival "Vulkan Music Fest", održaće se 30. juna i 1. jula, na gradskom stadionu u Žitkovcu. Najzvučnije ime festivala biće nemački tehno izvođač Alexander Kowalski, a pored njega nastupiće i Sugar Lobby, "Trips & Tics", Marko Milosavljević, Tarik Alić, "Ritam Nereda", "357" i mnogi drugi.

Cela vest...


UMETNOŠĆU IZ RECIKLAŽE- DO BOLJIH ODNOSA MEĐU MLADIMA MITROVICE


Ukoliko želite da živite u okruženju bez otpada, a istovremeno ste zainteresovani za umetnost i imate zanimljive ideje da vaša sredina bude čistija probajte- Umetnost iz reciklaže! Grupa mladih entuzijasta iz južne i severne Mitrovice, uzrasta od 12 do 24 godine, ima želju da ohrabri svoje vršnjake da stvaraju umetnička dela od recikliranog materijala. Oni su uz podršku OSCE-a i opština severne i južne Mitrovice organizovali nagradnu izložbu, gde zajednički predstavljaju umetnička dela, napravljena od recikliranog materijala.

Cela vest...


KFOR DONIRAO SPORTSKU OPREMU FK „MOŠA“ IZ SELA BANJE


Združeni regionalni odred – Centar (JRD-C), CIMIK i LMT donirali su sportsku opremu, dresove i lopte fudbalskom klubu „Moša“ iz sela Banje, u opštini Srbica.

Cela vest...


NOVA PRIJATELJSTVA U BONDSTEEL-u


U subotu, 16. juna 2018. godine, vojni kamp "Bondsteel" u opštini Uroševac otvorio je vrata  nekim  posebnim  gostima. Kamp je posetilo 35 tinejdžera, njih 15 iz srpske zajednice  iz sela Šilova u Gnjilanu i 20-oro  iz Albanije, odnosno iz Kuksa.

Cela vest...


S.MITROVICA: SVETSKI DAN IZAZOVA!


Kao i svih prethodnih godina "Dan izazova" održao se i ove, poslednje srede u maju. 

Cela vest...


MOMENTI SA PROSLAVE 15-OG ROÐENDANA MAGAZINA ”FOR YOU”


Redakcija Magazina “FOR YOU” se najsrdačnije zahvaljuje svima koji su učestvovali na našoj rođendanskoj proslavi. Istovremeno Vam svima ubuduće želimo puno zdravlja i uspeha i poručujemo Vam da uvek možete računati na nas. Ujedno Vas i pozivamo da pogledate album sa proslave i preuzmete vaše fotografije.

Cela vest...


FK RUDAR: PRVI ŽENSKI FUDBALSKI KLUB!


Nedavno je u severnom delu Mitrovice otpočeo sa radom ženski fudbalski klub “Rudar”. Tako je pored duge tradicije u radu sa mladim fudbalerima, FK "Rudar" iz Mitrovice, iako pomalo neuobičajeno za ove prostore, otpočeo rad i sa mladim fudbalerkama. Iz kluba poručuju da devojkama nije potrebno igračko iskustvo, kao i da su im prioritet devojčice koje nisu trenirale fudbal, a koje žele da budu deo jedne nove, pre svega zdrave sportske priče.

Cela vest...


< Prev 1 2 332 33 34 Next >