Najnovije Vesti

 1. "ZA RADOST SVAKOG DETETA"

  Dečja mašta može svašta, rečenica je koju često čujemo u svakodnevnom govoru, ali kako tu maštu probuditi, na koji način uticati na razvoj inteligencije kod dece u najranijim godinama, kako ih inspirisati da svoju maštu i kreativnost pokažu na delu? Saslušajte ih, dajte im priliku, vaša će vas deca prijatno iznenaditi, od njih ćete mnogo naučiti.

 2. SEDAM NOVIH KLAVIRA ZA MUZIČKU ŠKOLU U STANIŠORU

  “Čovek se ne hrani samo hlebom, već i kulturom”, ključna je poruka Arnoa Gujona, francuskog humanitarca koji je lično uručio sedam novih klavira predstavnicima muzičke škole “Stevan Hristić” u Stanišoru, za koga su učenici i profesori, u znak zahvalnosti, priredili dirljiv koncert klasične i tradicionalne muzike što ga je oduševilo.

 3. VELIKI UMETNICI U RADIONICI „MALI ATELJE“

  U galeriji „Akvarijus“ u Mitrovici održana je godišnja izložba polaznika edukativno-umetničke radionice pod nazivom „Mali atelje“.

 4. MODERNIZACIJA NASTAVE U O.Š. ”BRANKO RADIČEVIĆ“

  U Osnovnoj školi „Branko Radičević“ u severnoj Mitrovici svečano je otvoren kabinet za informatiku sa najsavremenijom opremom.

 5. PREMIJERA PREDSTAVE “REVIZOR” U ZVEČANU

  U Domu Kulture u Zvečanu, na radost svih ljubitelja pozornice, izvedena je premijera predstave “Revizor” u izvođenju Narodnog pozorišta Priština.

Me Shume