< Prev 1 2 338 39 40 Next >

Ju nuk jeni produkt!


Këtë të paktën garantojnë krijuesit e Ello, një rrjet i ri social, në prezantimin e tyre. Çfarë, një Facebook tjetër? Kjo, është sigurisht pyetja që jeni duke ia bërë vetes në këtë çast. Por, tregohuni të sinqertë për një çast. Cili prej jush mendon se është ide e mirë që t’ia jepni të gjitha të dhënat tuaja private një kompanie si Facebook, në mënyrë që ajo të mund të fitojë të holla nga ato? 

 

më shumë...


Historia nuk mund të jetë më emocionuese


Amerika e Veriut në vitet 1860: Një periudhë e konfrontimit mizor; koha e Luftës Civile Amerikane. Veriu dhe jugu ofrojnë beteja të pamëshirshme. Përkrahësit e skllavërisë në shtetet jugore janë duke luftuar kundër shteteve kundërshtare të veriut. Nga fundi i vitit 1864 lufta civile është para përfundimit. Konfederata e Jugut është dobësuar ushtarakisht dhe ekonomikisht, Abraham Lincoln - president i Veriut dhe kundërshtar i vendosur i skllavërisë - është konfirmuar së fundmi në postin e tij. 

 

më shumë...


Band Aid 30 – Rikthimi i një legjende


Ai po e bën përsëri: Në nëntor Sir Bob Geldof – themeluesi i projektit të famshëm „Band-Aid“ njoftoi për ringjalljen e suksesit të dikurshëm. Shpërthimi i virusit Ebola në Afrikën Perëndimore e inspiroi artistin irlandez që edhe një herë tjetër t‘i sjellë yjet ndërkombëtarë në studion e tij muzikore dhe së bashku me ta të ndihmojë përmes muzikës. Singëlli i prodhuar i Band Aid 30 pritet të publikohet qysh në fund të vitit.

më shumë...


< Prev 1 2 338 39 40 Next >