< Prev 1 2 3 4 536 37 38 Next >

“PYLLI I ARINJVE PRISHTINA” SHTEPIA E VERTET E ARINJVE


Përfaqësuesi i organizatës ‘Four PAWS’, Carsten Hertwig në ceremoninë e një vjetorit të shpëtimit të tre arinjve Xhina, Tomi dhe Pashuku tregoi jetën që këta arinj tani e bëjnë në ‘Parkun e Arinjve Prishtina’.

më shumë...


ELBENITA KAJTAZI KORR SUKSESE TË REJA


Elbenita Kajtazi, soprano, nuk ka të ndalur me sukseset dhe me vlerat e saja të cilat i prezantoi edhe jashtë Kosovës. Elbenita qysh në moshën e re, ka shprehur dashurinë dhe interesimin për muzikën. Ajo është paraqitur në disa festivale në vendlindjen e saj, Mitrovicë, kurse sot gëzon popullaritet të madh dhe zëri i saj vlerësohet lartë nga ekspertët e kësaj fushe muzikore.

më shumë...


PERFUNDON SHKOLLA VERORE E ORGANIZUAR NGA KOLEGJI AAB


Është përmbyllur edicioni i parë i shkollës verore ndërkombëtare për Demokraci dhe Zhvillim, organizuar nga Kolegji AAB. Pjesëmarrës në këtë shkollë verore ishin të studentë të shumtë nga vende të ndryshme.

më shumë...


“CARE FOR KOSOVO KIDS”


Fondacioni “Care for Kosovo Kids” është një fondacion i regjistruar në Holandë dhe në Kosovë. Aktiviteti dhe qëllimi kryesor i këtij fondacioni është që të siguroj barnat e nevojshme për trajtimin e fëmijëve të cilët vuajnë nga kanceri në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës.

më shumë...


NOTI DHE FEMIJET


Padyshim se çdo aktivizimi në sport ndikon në cilësinë e jetës dhe shëndetin e fëmijëve. Në mesin e sporteve të ndryshme, është edhe noti, i cili sipas mjekëve konsiderohet si njëri nga sportet më të mira për fëmijët.

më shumë...


PERFORMANCA “#LAGIKAMT”, PERJETIM I HAPESIRAVE NATYRALE TE GJELBERIMIT


Në kuadër të ditëve të mbajtjes së Bienales Ndërkombëtare të Artit Bashkëkohor në Prizren, Autostrada Biennale në partneritet me ‘EC Ma Ndryshe’ kanë organizuar performancën publike për shfrytëzimin e sipërfaqes së gjelbër dhe lumit brenda shtratit të Lumbardhit.

më shumë...


KAMPI “DIZAJNI DHE NATYRA” BASHKON RININE NE GERMI


Ditë më parë në Prishtinë, saktësisht në parkun “Gërmia” u mbajt kampi “Dizajni dhe Natyra”. Në këtë kamp ishin përfshirë 40 të rinj nga e mbarë Kosova, të cilët qëndruan në Qendrën Rekreative të Gërmisë. Këta të rinj, përmes aktiviteteve të ndryshme socializuese dhe edukative zhvilluan projekte të punës vullnetare të cilat do t’i implementojnë në komunat e tyre.

më shumë...


ANIBAR PLOT ARGETIM DHE INOVACIONE


Festivali Ndërkombëtar i Filmit të Animuar Anibar 2017, në edicionin e tij të tetë këtë vit solli shumë argëtim dhe inovacione për të rinjtë. Vizitorët e shumtë çdo ditë morën pjesë në aktivitetet të cilat u organizuan vazhdimisht në Pejë

më shumë...


ME 22 GUSHT NISI “AMERICAN FILM WEEK IN GJAKOVA”


Parku Kulturor ‘Ali Podrimja’ në Gjakovë do të mirëpresë “American Film Week in Gjakova”.

më shumë...


ANIBAR 2017


Më 14 gusht në Pejë u hap festivali i shumëpritur Anibar. Festivali Ndërkombëtar i Filmit të Animuar ‘Anibar’, për çdo vit këtij qyteti i sjell ngjarje kulturore, artistike, filma dhe shumë vizitorë. Për një javë të plotë, vizitorët e shumtë po argëtohen duke u njohur me animacionin, filmografinë, artin, arkitekturën dhe shumë fusha të tjera interesante. Të gjitha këto aktivitete po fillojnë në orën 10 dhe zgjasin deri në orën 22 në mbrëmje.

më shumë...


< Prev 1 2 3 4 536 37 38 Next >